КВЕД-2010 Клас 10.13 “Виробництво м’ясних продуктів” у структурі класифікатора КВЕД-2010 Клас 10.13 “Виробництво м’ясних продуктів” входить до складу Групи 10.1 «Виробництво м’яса та м’ясних продуктів». КВЕД-2010 Клас 10.13 “Виробництво м’ясних продуктів” включає: виробництво сушеного, соленого, копченого м’яса; виробництво м’ясопродуктів: ковбас, Читати далі …
Елемент ієрархії КВЕД: Група 10.1 "Виробництво м'яса та м'ясних продуктів"
КВЕД-2010 Клас 10.12 “Виробництво м’яса свійської птиці”
КВЕД-2010 Клас 10.12 “Виробництво м’яса свійської птиці” у структурі класифікатора КВЕД-2010 Клас 10.12 “Виробництво м’яса свійської птиці” входить до складу Групи 10.1 «Виробництво м’яса та м’ясних продуктів». КВЕД-2010 Клас 10.12 “Виробництво м’яса свійської птиці” включає: забій, оброблення та фасування м’яса Читати далі …
КВЕД-2010 Клас 10.11 “Виробництво м’яса”
КВЕД-2010 Клас 10.11 “Виробництво м’яса” у структурі класифікатора КВЕД-2010 Клас 10.11 “Виробництво м’яса” входить до складу Групи 10.1 «Виробництво м’яса та м’ясних продуктів». КВЕД-2010 Клас 10.11 “Виробництво м’яса” включає: забій худоби, оброблення та фасування м’яса: яловичини, свинини, баранини, кролятини, верблюжатини Читати далі …